Portofino | Uw favoriete bezorgrestaurant

Pizzeria en Grillroom Portofino is al jaren een begrip in Haastrecht  en omstreken. Eigenaar A. Murat  is al lang geen onbekende meer in Haastrecht . In 2006 startte hij in de Hoogstraat de Portofino. Samen met het personeel wist hij al snel het vertrouwen te winnen van plaatsgenoten,maar ook van pizza en grill-liefhebbers uit de wijde omgeving rond Haastrecht en Gouda. Wie Portofino  binnenstapt weet zeker dat alle gerechten uiterst vers geserveerd worden. Murat vindt alleen de beste kwaliteit de beste reclame.

Kwaliteit van het eten en snelle bezorgservice!

Top kwaliteit en snelle bezorging

Portofino – snelle bezorging

“De reden dat onze klanten steeds bij ons terug komen, komt niet alleen door het heerlijke vlees en het geheime recept, het komt door een andere geheime ingrediënt die wij in elk gerecht erbij voegen genaamd: liefde. Jij staat altijd bij ons op nummer één. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden om naar jou te luisteren, jij bepaalt uiteindelijk wat je wilt eten en hoe je het wilt hebben. Het is dan ook aan ons de taak om jou dat te bezorgen” aldus Murat (de eigenaar).

Het unieke aan Portofino

Portofino hecht veel waarde aan drie hoofdpunten:

Kwaliteit van ons eten

Portofino levert de kwaliteit die u al jaren gewend bent. De producten die wij gebruiken zijn dagvers en daarom heeft u altijd het lekkerste en malste stukje vlees. Wij streven er altijd naar om de kwaliteit van ons eten te waarborgen op basis van onze eigen bereidingswijze en passie.

Persoonlijke aandacht voor de klanten

Bij Portofino staat de persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop. Wij hechten veel waarde aan de wensen van onze klanten. Dit vormde ook de basis van ons restaurant toen wij het 12 jaar geleden in Haastrecht hebben opgericht. Door de jaren heen hebben wij sterke band met onze klanten gecreëerd en hun vertrouwen gewonnen.

Snelle bezorgservice

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet te lang moeten wachten op hun bestelling en dat alles compleet en warm wordt afgeleverd. Het uiteindelijke doel is altijd dat onze klanten tevreden zijn en blijven.