Onze loyale klanten weten dat wij de pizzabakkers zijn in Haastrecht. Al jaren maken wij de pizza’s op een ambachtelijke manier. Omdat zij juist op een ambachtelijke manier worden bereidt, is de bodem krokant, dun en vol van smaak! Onze pizza’s worden belegd met uitsluitend verse ingrediënten die wij zorgvuldig uitkiezen.

Heb je onze pizza’s nog niet geproefd? Dan is dit een gemiste kans voor jou! Graag nodigen wij jou bij ons in het restaurant uit om te smullen!

Hoe maken wij jouw pizza bij Portofino?

Wij bereiden onze Pizza’s met passie
Huisgemaakt deeg

Top kwaliteit en snelle bezorging

Geplaatst door Portofino pizzeria & grillroom op Maandag 4 februari 2019
Heerlijke pizza’s van Portofino!

Op het moment dat wij een bestelling van onze pizza lovers hebben ontvangen, zorgen wij binnen ons team ervoor dat de bestelling met zorg wordt bereidt en snel aan deur wordt bezorgd. Voor optimale kwaliteit kiezen wij er absoluut niet voor om te werken met goedkopere alternatieven.

De kwaliteit die u bij ons gewend bent komt uit een streng beleid om alleen de meest verse ingrediënten, de lekkerste combinaties van toppings te gebruiken.

Het deeg

Wat is het geheim achter die heerlijke smaak van Portofino pizza’s? Wat dacht je van het deeg?

Wat een pizza zo heerlijk maakt is uiteraard de klassieke Italiaanse pizzabodem. Een juiste recept hierover kan je nergens vinden. Het is ook niet zo makkelijk. Dagelijks maken wij gebruik van Biologisch Italiaanse huisgemaakt bloem. Inmiddels hebben wij honderden pizza’s gemaakt en geëxperimenteerd. Kom langs of bestel online, dan zul je zien hoe heerlijk en krokant onze pizza’s zijn.

Portofino is live !!

Geplaatst door Portofino pizzeria & grillroom op Zondag 16 oktober 2016

De kwaliteit van het eten, professioneel personeel en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop, waarbij wij het belangrijk vinden dat onze klanten niet te lang moeten wachten op de bestelling en dat alles compleet en warm wordt afgeleverd.